De Rode Leeuw: De Nederlandse School in Beijing

Update van groep 4-7 donderdag 15 maart

Beste ouders,

Quirine en Philippine hebben deze week buiten ontdekt en onderzocht hoe je kunt zien dat de lente weer begint. Quirine heeft hier een verhaaltje bij geschreven. Philippine heeft de vorige schrijfopdracht afgerond. De meeste kinderen hadden gestemd op haar verhaal over de nieuwe wet ‘verplicht speelgoed doneren’, zij overtuigde een ruime meerderheid! Philippine is gelijk aan een volgende schrijfopdracht begonnen, met als onderwerp: ‘sportclubs moeten sporters met een beperking altijd toelaten’.

Verder is gewerkt aan spelling week 26, voorbereiding van de spreekbeurt, LOS-leesmaand. Ook is er stilgestaan bij de week van de talen, vorige week op WAB. Wat zijn de langste woorden? Welke woorden worden in Vlaanderen gebruikt en niet in Nederland?

Fijn weekend en tot volgende week!

Alexia

 

 
Comments

No comments yet.

Leave a Reply