De Rode Leeuw: De Nederlandse School in Beijing

VO1 naschoolse les HW 31-01

Voor de volgende week geven de leerlingen allemaal een presentatie, het onderwerp hiervoor staat vrij. Ze gebruiken hiervoor de structuur die ze geleerd hebben in de paragraaf schrijven van hoofdstuk 3 (Nieuw Nederlands).

Maak ook de online oefeningen van Nieuwsbegrip, de les van week 4!

Daarnaast is het HW:

  • Vmbo-t/havo: opdr. 3-4-6 p. 102-103, opdr. 1 p. 104.
  • Havo/vwo: opdr. 2-3-4-5 p. 107-108 en opdr. 1 p.109.

Denken jullie er ook allemaal aan dat aanstaande zondag de toetsingszondag is? Van 10u tot 13u wordt je op MS verwacht om de diatoetsen te maken! Je hebt hiervoor enkel je computer (geen tablet) en een Nederlandstalig leesboek nodig. Wij voorzien iets te snacken en te drinken.

Tot zondag!

 
Comments

No comments yet.

Leave a Reply